Reacties klantendhr Vermeule en mevr Bulck te Houten

Op een klein lichtje na is het project aan de Lobbendijk in Houten gepiept. De verbouwing van onze badkamer, toiletten en de keuken is dus bijna een feit. Wij zijn erg blij met het resultaat en dat willen we jullie graag laten weten.

Voor ons was het de allereerste keer dat we een dergelijke verbouwing hebben meegemaakt. Hoewel ons werd verteld dat het een heel karwei zou worden leefden we natuurlijk toch in de veronderstelling dat het allemaal wel mee zou vallen. Het bleek inderdaad een heel karwei en het viel niet mee maar zoals gezegd zijn we heel erg blij met het resultaat. Daarom willen we jullie, maar zeker ook de mensen die ons fantastisch hebben geholpen hartelijk bedanken.

Rein en Paul voor de gastvrije ontvangst en de prima adviezen bij het maken van de keuzes voor de badkamer en de toiletten. Wim voor je overall advisering het contact met Paul en Mark en natuurlijk ook bij het samenstellen van de keuken. Je stond altijd voor ons klaar en heb ons er perfect doorheen geholpen. Mark, voor je project management en het sturen van hele goeie vakmensen. Zoals Kees, die een super job heeft gedaan als loodgieter maar nog veel meer en voor de rustige en vakkundige begeleiding van ons en alle andere vakmensen. De timmerman die heel vakkundig en snel het plafond heeft verlaagd en de koof heeft gemaakt. Marcel, de stukadoor wat ons betreft een kunstenaar, die de keuken en de badkamer en toiletten omtoverde tot de super strakke ruimtes die wij graag wilden. De tegelzetter die de tegelvloer prachtig afwerkte met een sublieme enveloppe. En Ken die op zaterdag met z’n kwast alles strak in de verf zette. Tenslotte Pieter niet te vergeten die de keuken er strak en ook heel erg netjes voor ons heeft ingezet. Ook Frank van Amstel en z’n mannen voor het keurig verzorgen van de elektriciteit. Wat ons naast hun vakmanschap vooral opviel was dat deze professionals zonder uitzondering luisterden naar onze wensen en met gevoel en oog voor detail te werk gingen.

Een pluim voor jullie allemaal, dank dat jullie bereid waren de files te trotseren om tot in Houten te komen om ons dit prachtige resultaat te leveren. Na vervelende periode kunnen wij mede dankzij jullie inspanningen er weer helemaal tegenaan. Dat betekend veel voor ons en we zullen dit niet snel vergeten. Heel hartelijk bedankt! Wij hopen dat jullie dit bericht ook aan de anderen willen doorgeven.

Wij wensen jullie allemaal een fijne Kerst en een gelukkig en gezond 2016 toe !!

Met vriendelijke groet,

Johan Vermeule & Monique van den Bulck

mevrouw van de Wetering Uden

Wij hebben onze keuken laten renoveren, toilet en badkamer laten verbouwen. Tevens de hal laten betegelen.
Wij zijn uiterst tevreden!
We kregen een duidelijk schema van de planning, In overleg werd deze aangepast wanneer één en ander sneller ging dan voorzien.
Alles werd meteen opgeruimd, er bleef geen rommel en troep achter wanneer de heren het pand verlieten.
Keurige werknemers die goed werk geleverd hebben en ook verstand hebben van wat ze doen.

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat je het best af bent met De Klein Keukenbouwers voor deze werkzaamheden.
Bedankt!!


Met vriendelijke groet

Anja van de Wetering

Familie Smulders Geldrop

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk voor onze badkamer.
Ook alle complimenten voor jullie vakmensen!
Altijd keurig op tijd en zeer vakkunding en vriendelijk!

Wij gaan genieten van onze nieuwe badkamer!

Fam.Smulders

familie Rozema Oss

Dankzij jullie vakmanschap hebben wij nu onze droombadkamer!

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond de verbouwing.
Steeds werd er overleg gepleegd met ons en goede afspraken gemaakt die altijd werden nagekomen.
Daarom verdienen jullie van ons een groot compliment!

Fam. Rozema

Marje en John Boxtel

Beste Mark de Klein,

Zoals u zelf aangaf dat uw collega’s op een goed adres waren,
Zijn wij zelf ook zeer tevreden met het uitgevoerde werk.
Uw collega’s waren zeer klantvriendelijk en meewerkend en allemaal vakmannen.
Ik zal uw bedrijf dan ook zeker aan anderen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Marjo en John

Yvonne Aben - Lent

Hallo Mark en alle collega's,

Heel erg bedankt voor de fantastische werkzaamheden die jullie bij ons verricht hebben. Niet alleen is de keuken erg mooi, hij is ook vakkundig aangepast aan de maten van ons huis.
Wij zijn erg tevreden over alle gemaakte afspraken, over het meedenken, de inzet en de flexibiliteit van de verschillende werkers. Ook de offerte vooraf gaf een duidelijk inzicht in de te verwachte kosten en hoefde achteraf niet bijgesteld te worden.
Wij hebben echt "waar" voor ons geld gekregen. De Klein Keukenbouwersplus is een absolute aanrader.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Aben
Lent

familie van Vliet Boxmeer.

Beste Mark.

Vandaag zijn met het schilderwerk de puntjes op de i gezet van de keuken.

Graag willen we je bedanken voor de goede zorgen van begin tot eind bij het plaatsen van onze nieuwe keuken. Van je eigen eerste opname hier tot en met iedereen die we via jou hier thuis gehad hebben, allemaal hebben ze niet alleen in onze ogen top werk geleverd maar ook nog eens netjes gewerkt en stuk voor stuk zijn het plezierige mensen om over de vloer te hebben.
Alle complimenten aan iedereen, we zijn erg blij met hoe het allemaal gelopen is, hoe soepel alles gelopen is en hoe het geworden is.

Met vriendelijke groet, fam. Van Vliet.

familie Hendriks Cuijk

Dag Mark,
Ook wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden die door jou en je collega's bij ons zijn uitgevoerd, alle afspraken die gemaakt zijn, zijn netjes nagekomen en was er iets dan werd dit meteen en netjes opgelost.

M.v.g. fam. Hendriks

familie Brom Bemmel

Beste Mark,

Vandaag is de verbouwing van onze keuken gerealiseerd en het ziet er perfect uit!

Zijn er erg blij en heel erg bedankt voor de goede afwerking en montage.. ...bedankt voor de werkmannen!

Met vriendelijke groet,

Geert-Jan & Patricia Brom

Mieke Nap - Roosendaal

Beste Mark,

De badkamer is schitterend betegeld en buiten de spiegel en planchetten om, helemaal klaar! Ik ben erg tevreden over hoe Bart en Sander deze klus hebben gedaan.

Hartelijk dank en met vriendelijke groet,

Mieke Nap

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende >>