Reacties klantenFamilie de With uit Nieuwendijk

Bij Superkeukens in Arkel onze keuken gekocht. Mede op advies van Superkeukens Arkel hebben we gekozen voor Keukenbouwersplus als dienstverlener voor de demontage, montage en meerwerk van onze nieuwe keuken. De "plus"wordt zeer zeker waar gemaakt! Naar onze mening met name in een prettige afstemming, communicatie en nette manier van werken! Betrokken en trotse medewerkers die oprecht houden van het leveren van mooi werk! Flexibiliteit is geen probleem en er wordt meegedacht in mogelijkheden. Bedankt team van Keukenbouwersplus!

familie de Bruin

Via Grando Keukens zijn wij in contact gekomen met de Klein Keukenbouwersplus. Het eerste contact was al gelijk goed. Robert is langs gekomen en heeft onze keuken nauwkeurig ingemeten en goede adviezen gegeven. Dankzij zijn adviezen hebben wij goede keuzes kunnen maken waar wij nog jaren lang plezier van zullen hebben. Daarna zijn alle werkzaamheden vakkundig, professioneel en netjes uitgevoerd. De communicatie was altijd goed. We konden Robert ten alle tijden bellen of een whatsapp sturen om even snel te overleggen. Dit zorgte voor een relaxte periode voor ons tijdens de verbouwing. Alles was bespreekbaar en adviezen waren totaal niet opdringerig. Na het plaatsen van de keuken konden we terecht bij Robert met onze vragen en een kleine mankement was ook gelijk opgelost. All-in-all zijn we ontzettend tevreden met de werkzaamheden en hebben we eindelijk de droomkeuken waar we al jaren naar uitkeken! Familie de Bruin

Familie van Roosmalen Veldhoven

“na een prima ervaring met de aankoop en plaatsing van onze keuken hebben wij voor onze badkamer en toiletten opnieuw gekozen voor installatie door Klein Keukenbouwers. Vriendelijke vakmensen, afspraak is afspraak en erg prettig om mee samen te werken. Wij kunnen Klein Keukenbouwers van harte aanbevelen.”

familie van Breugel Veldhoven

Via de Grando vestiging in Son hier terecht gekomen. Mark heeft het hele traject van voorwerk tot het plaatsen van de keuken ons uit handen genomen. Voor vragen of advies konden wij steeds terecht bij Robert die ook de planning verzorgd. Op een paar puntjes na is alles perfect verlopen. De mannen hebben zijn best gedaan om alles optijd en netjes af te werken. De monteur Gerard heeft de keuken heel secuur geïnstalleerd . Mark en Robert bedankt voor de samenwerking. Hier kunt u gerust een klus uit laten voeren. Groetjes Familie van Breugel

familie Weijtens Eindhoven

Na de levering van het materiaal; tegels, toilet, et cetera werd onze badkamer door zeer deskundig personeel: stukadoor, tegelzetter, elektricien en installateur vakkundig geïnstalleerd en afgewerkt. Alles verliep mooi zoals de vooraf overeengekomen planning. We zijn nu erg trots op onze nieuwe badkamer. Familie Weijtens

familie Aardwegh Dordrecht

De mensen (allemaal) communiceren vriendelijk, eerlijk en duidelijk. Al met al goede ervaring met De Klein Keukenbouwersplus !!

familie Jacobs Odiliapeel

Hallo allemaal wij zijn super blij met het resultaat van de badkamer en keuken dankzij de ploeg van De Klein Keukenbouwersplus is alles netjes in orde gemaakt.
Alles verliep heel vlot en we werden goed op de hoogte gehouden over alles wat er ging gebeuren.
Dus nogmaals hartelijk bedankt mannen voor de geweldige samenwerking.
Groetjes Familie Jacobs uit Odiliapeel

fam. Machielsen Oosterhout

we zijn zeer tevreden over de uitvoering en afwerking van de gedane werkzameheden.
we zullen u zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
netjes gewerkt en prettige mensen.

familie van Hoof Helmond

Wij zijn super tevreden over het keukenbouwers plus team.
Stuk voor stuk vakmannen en dankzij een goede planning sloot alles naadloos op elkaar aan.
Loodgieterswerk, electra aanleggen en verplaatsen, stucadoor, timmerman, alles was geregeld.
Een belletje is voldoende om eventuele vragen te beantwoorden of wijzigingen door te voeren.
Onze keuken ziet er dankzij jullie prachtig uit. Bedankt!

Groetjes, Patricia en Henri van Hoof

Familie Vervoort Tilburg

Hallo Keukenbouwersplus!
Hartelijk dank voor het geleverde vakwerk betreffende het plaatsen van onze nieuwe keuken. Super werk verricht, door iedereen. Met name Gerard bedankt voor het monteren van de keuken, geweldig. Goede afspraken gemaakt, netjes nagekomen. Aanrader, Keukenbouwersplus. ( voor het monteren van de keuken, ik zou naar Gerard vragen :) )
Fam Vervoort, Tilburg

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende >>