Reacties klantenFamilie Laurijssen - Baarle Nassau 03-2018

Toen Robert bij ons de keuken op kwam meten vertelde hij wat voor meerwerk de firma Keukenbouwersplus ook kon leveren. Wij zijn de reacties van de andere klanten gaan lezen en door al deze positieve reacties hebben we besloten om ook met de firma Keukenbouwersplus in zee te gaan. En ook wij zijn erg te spreken over het werk wat geleverd is. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, en een planning van dag tot dag die klopt. Robert belde geregeld om te vragen of alles naar wens ging en om door te geven hoe laat iedereen kwam. Maar vooral de loodgieter, elektricien, timmerman, stukadoor, tegelzetter en de keukenzetter allemaal vakmensen. Ze dachten met je mee en loste eventuele problemen op. Ze maakten het werk wat voor die dag gepland stond af ook al werd het daardoor wat later. Het zijn allemaal Toppers, De firma Keukenbouwersplus is een echte aanrader.

K. de Vlieger Zeist 02-2018

De Klein Keukenbouwersplus heeft mijn geheel nieuwe keuken gemonteerd, de wandtegels in mijn nieuwe keuken aangebracht en de keuken gestucadoord. Het voorbereidende werk, zoals het opmeten, bespreken, offerte sturen is op een georganiseerde en systematische wijze verlopen. De rekening is in 4 delen opgesplitst en kon dus gespreid betaald worden. Administratief was alles digitaal, begrijpelijk en duidelijk vermeld. Op gevraagde uitleg door mij in e-mails werd altijd snel en adequaat geantwoord. Er zijn 2 verschillende keuken monteurs op 2 verschillende dagen geweest die beiden op zeer vakkundige manier mijn gehele keuken hebben geplaatst. Het verbaasde mij hoe snel en efficient de tegelzetter werkte. Mijn vriend merkte nog op hoe vakkundig en schoon de stucadoors werkten. Al de werklui kwamen stipt op de afgesproken tijd en waren allen keurige, vriendelijke en beleefde mensen. In de nabije toekomst moeten er ook nog nieuwe vloertegels gelegd worden en ik ga zeker weer De Klein Keukenbouwersplus daarvoor inhuren. Ik ben zeer tevreden over hun werk.

dhr. en mevr. Stadhouders Breda 02-2018

De Klein Keukenbouwersplus BV is een bedrijf dat zijn afspraken goed na komt. Op telefonische en mail vragen wordt snel gereageerd.Naar wensen van de klant wordt serieus rekening gehouden tijdens de werkzaamheden. Op de eindfaktuur wordt duidelijk aangegeven wat het meer/minder werk is geworden dus waar je aan toe bent.

familie van der Wijk Eindhoven 12-2017

Wat een super bedrijf. Door hun een nieuwe badkamer en keuken laten zetten met alle werkzaamheden die erbij komen kijken zoals het slopen, loodgieterswerk, elektriciteit, stucwerk, timmerman, schilder, tegelzetter etc etc. Ze hadden hier 3 weken voor uit getrokken en de planning doorgegeven aan mij. En echt alles liep volgens de planning, als er iets was stuurde we Robert een bericht en het werd opgelost en/of meegedacht. Echt een super bedrijf. Ik raad iedereen deze Keukenbouwersplus aan. En na 3 weken een prachtige badkamer en keuken. Top werk dat is vakmanschap.

Erna Welles - Grubbenvorst 12-2017

Via Superkeukens ben ik in contact gekomen met Keukenbouwersplus. Wat een geweldige ervaring! Het proces van inmeten, offerte, voorbereidingen, planning en afwerking, alles was op elkaar afgestemd. Het meedenken door Robert bij de offerte tot in de kleinste details, meteen ter plekke een offerte met kosten en een planning! Ik wist meteen wat alles zou kosten, wanneer gestart ging worden en wat er wanneer zou gaan gebeuren. Tijdens de voorbereidingen en het plaatsen waren er iedere dag andere mannen in huis, maar wat een vakmensen! Het was een plezier om ze in huis te hebben! Iedere avond werd ik vooraf geïnformeerd wie de volgende dag hoe laat voor mijn deur zou staan. Ondanks de afstand en de drukte in het verkeer, waren de mannen er iedere dag op de afgesproken tijd en meestal zelfs voor de afgesproken tijd, nooit later. Petje af, ook voor hun vakkundigheid en adviezen tussendoor. Een hele dikke pluim voor iedereen die de afgelopen tijd bij ons zijn bijdrage heeft geleverd! Het resultaat is fantastisch. Ik ben superblij met mijn nieuwe keuken. Het hele proces zoals de verbouwing verlopen is, is met recht een hele grote PLUS. Chapeau en dank aan het hele team!

Dhr. en dhr. Kraus - Den Bosch 11-2017

Keukenbouwersplus….de plus MEER dan waard. Het tekenen van onze nieuwe keuken was bij mevr. Karels van Grando Breda in goede handen, maar de realisatie van de keuken was bij de Klein Keukenbouwersplus in de BESTE handen. Voor de inspectie ter plaatse, de nameting en het opstellen van de offerte werd door Robert van Nistelrooij alle tijd genomen. Er was deskundige uitleg, inzichtelijke informatie, helderheid over de kosten en aandacht voor onze wensen. Ambacht en vriendelijkheid gingen bij hem hand in hand. Even zo belangrijk was zijn permanente zorg tijdens het montageproces. Op de achtergrond aanwezig en bereikbaar! Chapeau Robert! Naast deze persoonlijke aandacht en zorg, was er een strakke en heldere planning van alle werkzaamheden. Beloftes werden nagekomen. Vakkundige mensen deden hun werk en meer nog: ze dachten mee over oplossingen en gaven, waar nodig, bruikbare adviezen. Geen haastklus, maar werk waarbij werd ingezet op 100% klanttevredenheid. De definitieve montage gebeurde door een ervaren vakman. Zorg voor goed werk ging boven tijdsdruk. Er was aandacht voor wat bij aflevering fout was en heldere afspraken over de nazorg en de service. Wij kunnen schrijven dat onze keuken bij de Klein Keukenbouwersplus in de beste handen was en complimenteren de medewerkers voor hun aandacht, zorg en vakbekwaamheid. Bij Keukenbouwersplus bent u aan een heel goed adres! Aanbevolen! Bert en Jan

Betty Pannevis - Breda 11-2017

Graag wil ik mijn waardering uitspreken over de manier waarop de plaatsing van mijn keuken gepland is door Robert. Alles verliep als afgesproken. De mensen die alle klussen deden waren heel professioneel en ook nog reuze vriendelijk. Ze dachten mee en ruimden ook netjes op. Wat wil je meer? Mijn keuken en hal zien er prachtig uit. Precies zoals ik het wilde! Groeten, Betty

Marne en Cora Lips - Etten Leur 11-2017

Via Grando Breda hebben wij een nieuwe keuken en tegelvloer gekocht. Robert kwam inmeten en het meerwerk bekijken. Meerwerk hadden we genoeg. Gelukkig wilde jullie dit ook aannemen zodat alles bij een bedrijf kon blijven. Wij hadden geen omkijken naar een planning omdat we via jullie een keurige planning kregen. Tussendoor werden we keurig op de hoogte gehouden van eventuele aanpassingen of wijzigingen. Bij het leggen van de tegelvloer kwam een groot probleem naar boven. Dat was even slikken, maar gelukkig hadden jullie daar een passende oplossing voor en heeft Bas de vloer er uiteindelijk keurig in gekregen, waar we super blij mee waren. We kunnen niet anders zeggen dat alle jongens die bij ons over de vloer zijn geweest de afgelopen weken, keurige en hardwerkende mannen zijn. Alles werd netjes opgeruimd en schoongemaakt en keurig achtergelaten. Wij raden jullie bij iedereen aan en mochten we ooit nog gaan verbouwen bel ik als eerste jullie! Bedankt voor alles en succes voor jullie al jullie jongens.

Familie Dorst uit Sleeuwijk 11-2017

Wij zijn uitermate tevreden over de werkzaamheden die verricht zijn door jullie personeel. Ook de communicatie en planning verliep soepel met Robert. Dikke pluim voor Daniël en Kees, Corne en de stukadoors uit Eindhoven. We zijn heel content met het eindresultaat.

Familie Vossen Best 11-2017

Vorig jaar hebben wij onze nieuwe badkamer laten inbouwen door de Klein Keukenbouwersplus naar volle tevredenheid. Het werk werd verricht door stuk voor stuk vakkundige mensen die prettig waren om over de vloer te hebben. Gedurende de verbouwing werden de afspraken nauwkeurig gecommuniceerd door Robert van Nistelrooy waardoor de lijntjes kort waren. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. Nu een jaar verder hadden we een onvoorzien probleempje met de kraan van de douche. Nog geen dag later was Bas bij ons. Er werd tussen alle andere werkzaamheden toch een gaatje vrijgemaakt. Robert heeft ons wederom prettig te woord gestaan en dacht meteen in oplossingen. De kraan is keurig onder garantie is vervangen. De "plus" heeft voor ons een "ster" gekregen. We hebben nu ook kennis kunnen maken met de service van dit bedrijf. Nogmaals bedankt!

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende >>