Reacties klantenAd van Bergen 06-2018

Wij hebben prima ervaringen met De Klein Keukenbouwersplus. De oude keuken werd door Robert deskundig ingemeten en de offerte voor onze verbouwplannen kwam vlot en was heel overzichtelijk gespecificeerd en compleet, zodat we meteen een financieel overzicht hadden van eventueel meer- en minderwerk. De eindafrekening was nog steeds gebaseerd op deze offerte/opdracht en klopte tot op de cent, waarbij het goedkopere 6% BTW-tarief voor sommige werkzaamheden meteen en correct verrekend was. Aan de planning van de uitvoering van de werkzaamheden werd strikt de hand gehouden en tussentijdse werkzaamheden werden op de afgesproken tijden uitgevoerd. Van het slopen van de oude keuken en het uitvoeren van de bouwkundige aanpassingen hebben we weinig overlast ervaren, waarbij het geplaatste stofwandje zeer nuttig bleek. Alle vaklieden die bij ons werkten waren voorkomend en ter zake kundig. Een tegenslag in de levering van de juiste materialen wat betreft plintboiler en kokend-waterkraan, waardoor Gerard zijn werk bij de plaatsing van de nieuwe keuken niet helemaal kon afmaken, werd door Mark de Klein adequaat begeleid en aanvankelijk zo goed mogelijk opgevangen, waarbij directe communicatie een groot pluspunt was. Onze ervaring is dat de mensen van Keukenbouwersplus al het mogelijke doen om het werk prettig en zo snel mogelijk af te ronden.

Mevrouw Sluisveld Best 05-2018

Er is erg netjes gewerkt door de mannen van Keukenbouwersplus. Er was een goede voorbereiding en alle zaken werden van te voren goed doorgesproken en goed advies gegeven. Het werk is keurig dat de mannen hebben geleverd en ook werd er na het werk nog altijd netjes opgeruimd. Niets is te veel. We zijn dan ook erg tevreden met het gedane werk en blij dat het zo goed is verlopen.

familie Monkel 05-2018

Ja dat maak je niet zo vaak meer mee. Vaklui die met de grootste toewijding iets maken wat je alleen nog op papier hebt kunnen zien. Geweldig! Klantvriendelijkheid kost geen cent maar levert zo veel op! De monteurs Henk en Dimitri hebben in Oisterwijk vakwerk geleverd. Met toewijding en een hoge mate van accuratesse is een eindresultaat te zien wat er mag wezen. Electra, loodgieter en timmerwerk hadden we in eigen beheer voorbereid. Mooi om te horen dat de monteurs aangeven dat de voorbereidende werkzaamheden netjes en op maat zijn uitgevoerd. De mannen hebben vervolgens met veel passie iets heel moois neergezet. Voortdurende in overleg met ons. Zelfs voor de loodgieter, die het water en de afvoer later nog moet aansluiten, is alles klaargezet door de monteurs. Dank voor de service en in het bijzonder dank aan de geweldige monteurs!

J.Maas Nieuw-Bergen 4-2018

Ik ben uitermate tevreden met de werkzaamheden die zijn verricht door Keukenbouwersplus. Ze dachten mee met de werkzaamheden voor het plaatsen van de keuken en gaven goede tips voor de electra etc. Het contact is altijd erg goed geweest en ben altijd keurig te woord gestaan ze zijn zeer precies te werk gegaan en de keuken is zonder problemen geplaatst, Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben! met vriendelijke groet, Job Maas

W. & C. Koeling 2018-04

Wij zijn heel erg tevreden over de contacten. Vanaf moment één met Robert en later met loodgieter Kees, elektricien Daniel en stukadoor Mitch. Stuk voor stuk prima vaklui en heel prettig in de omgang. Wij zijn heel blij met de aanpak/begeleiding van Robert. Door duidelijk aantegeven wat mogelijkheden zijn, zijn ervaring werd zeer op prijs gesteld, konden wij onze keuzes maken. Planningen werden ruim te voren bekend gemaakt en, zoals eerder aangegeven prima uitgevoerd door de diverse uitvoerders in prima samenwerking. Een op elkaar ingespeeld team! Ook over de keukenmonteurs niets dan lof !

Ves en Elly Jacobs - Horst 03-2018

November 2017 bij Grando-keukens in Son en Breugel een nieuwe keuken gekocht. Deze is eind februari 2018 door Keukenbouwersplus uit Mill bij ons geplaatst. Zelf hadden we al de nodige voorbereidingen getroffen waardoor de medewerkers van de Klein onmiddellijk aan de slag konden. Zo hebben we zelf voor de afvoer van de oude keuken gezorgd en het nodige sloopwerk uitgevoerd. De benodigde aanpassingen voor de elektriciteit hebben we in eigen beheer uitgevoerd. Als eerste werd het loodgieterswerk door Keukenbouwersplus onderhanden genomen; leidingen verleggen, kranen aansluiten, afvoer verleggen en dakdoorvoer voor de afzuigkap maken. Dit alles werd op zeer vakkundige wijze uitgevoerd. Daarna was het timmerwerk aan de beurt. Door een, op ons verzoek, gewijzigde ophanging/plaatsing van de afzuigkap, moesten er nieuwe tekeningen met maten worden gemaakt alvorens met de uitvoering kon worden begonnen. Dit werd in overleg met de planner tot volle tevredenheid uitgevoerd. Nu konden de stukadoors aan de slag. De gehele keuken zou opnieuw gestuct worden (m.u.v. het plafond). Door de vele hoeken en hoekjes hadden de mannen hier hun handen aan vol. Dit lukte niet in 1 dag, waardoor ze nog een 2e dag terug moesten komen. Ook deze werkzaamheden werden op vakkundige wijze en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Nu was het de beurt aan de Keukenbouwers. Nadat de keuken was afgeleverd konden de mannen 's-morgenvroeg direct aan de slag. Ook dit werd zeer professioneel door de mannen van Keukenbouwersplus aangepakt. Daar waar er onduidelijkheden waren werd dit met ons besproken en konden we samen tot een oplossing komen. Tenslotte mocht de tegelzetter de puntjes op de i zetten. We zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden van alle medewerkers van Keukenbouwersplus. Hun professionaliteit en meedenken heeft ons de keuken geleverd die we zo graag wilden. Ves & Elly Jacobs, Horst

Familie Laurijssen - Baarle Nassau 03-2018

Toen Robert bij ons de keuken op kwam meten vertelde hij wat voor meerwerk de firma Keukenbouwersplus ook kon leveren. Wij zijn de reacties van de andere klanten gaan lezen en door al deze positieve reacties hebben we besloten om ook met de firma Keukenbouwersplus in zee te gaan. En ook wij zijn erg te spreken over het werk wat geleverd is. Er worden duidelijke afspraken gemaakt, en een planning van dag tot dag die klopt. Robert belde geregeld om te vragen of alles naar wens ging en om door te geven hoe laat iedereen kwam. Maar vooral de loodgieter, elektricien, timmerman, stukadoor, tegelzetter en de keukenzetter allemaal vakmensen. Ze dachten met je mee en loste eventuele problemen op. Ze maakten het werk wat voor die dag gepland stond af ook al werd het daardoor wat later. Het zijn allemaal Toppers, De firma Keukenbouwersplus is een echte aanrader.

K. de Vlieger Zeist 02-2018

De Klein Keukenbouwersplus heeft mijn geheel nieuwe keuken gemonteerd, de wandtegels in mijn nieuwe keuken aangebracht en de keuken gestucadoord. Het voorbereidende werk, zoals het opmeten, bespreken, offerte sturen is op een georganiseerde en systematische wijze verlopen. De rekening is in 4 delen opgesplitst en kon dus gespreid betaald worden. Administratief was alles digitaal, begrijpelijk en duidelijk vermeld. Op gevraagde uitleg door mij in e-mails werd altijd snel en adequaat geantwoord. Er zijn 2 verschillende keuken monteurs op 2 verschillende dagen geweest die beiden op zeer vakkundige manier mijn gehele keuken hebben geplaatst. Het verbaasde mij hoe snel en efficient de tegelzetter werkte. Mijn vriend merkte nog op hoe vakkundig en schoon de stucadoors werkten. Al de werklui kwamen stipt op de afgesproken tijd en waren allen keurige, vriendelijke en beleefde mensen. In de nabije toekomst moeten er ook nog nieuwe vloertegels gelegd worden en ik ga zeker weer De Klein Keukenbouwersplus daarvoor inhuren. Ik ben zeer tevreden over hun werk.

dhr. en mevr. Stadhouders Breda 02-2018

De Klein Keukenbouwersplus BV is een bedrijf dat zijn afspraken goed na komt. Op telefonische en mail vragen wordt snel gereageerd.Naar wensen van de klant wordt serieus rekening gehouden tijdens de werkzaamheden. Op de eindfaktuur wordt duidelijk aangegeven wat het meer/minder werk is geworden dus waar je aan toe bent.

familie van der Wijk Eindhoven 12-2017

Wat een super bedrijf. Door hun een nieuwe badkamer en keuken laten zetten met alle werkzaamheden die erbij komen kijken zoals het slopen, loodgieterswerk, elektriciteit, stucwerk, timmerman, schilder, tegelzetter etc etc. Ze hadden hier 3 weken voor uit getrokken en de planning doorgegeven aan mij. En echt alles liep volgens de planning, als er iets was stuurde we Robert een bericht en het werd opgelost en/of meegedacht. Echt een super bedrijf. Ik raad iedereen deze Keukenbouwersplus aan. En na 3 weken een prachtige badkamer en keuken. Top werk dat is vakmanschap.

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende >>