Reacties klantenfam. Kempe Gorinchem

Normaal gesproken zijn wij niet zo van de reviews, maar nu moeten we toch een uitzondering maken. Wij vinden "Superkeukens en De Klein Keukeninbouwers Plus" de ideale combinatie. Wij zijn bij "Superkeukens" super geholpen door Ferry met kennis van zaken, veel enthousiasme en hij neemt alle tijd voor je. Uiteindelijk komt er een keuken uitrollen die helemaal naar je zin is. Dan komen Robert en zijn mannen van "De Klein Keukeninbouwersplus" in beeld. Je ziet meteen al dat je met vakmensen te maken hebt. Bovendien zijn ze allemaal heel vriendelijk en werken ook bijzonder netjes. Het enthousiasme en vakwerk straalt er van af. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Een prachtige keuken. Bedankt "Superkeukens en De Klein Keukeninbouwersplus".

Lenie en Dries Verhoeckx - Blerick 06-2018

3 April j.l. zijn de mensen van Keukenbouwersplus in ons huis begonnen met het demonteren van onze oude keuken en de voor bereidingen treffen voor de montage van de nieuwe. Daarnaast hebben zij de hele benedenverdieping gerenoveerd, elektra, stucwerk, schilderen, etc. Nu, ruim 2 maanden later, genieten we van een geweldige verbouwing. Het huis ziet er schitterend uit: de keuken prachtig gemonteerd, mooi strak stucwerk, een splinternieuwe elektrische installatie, keurig schilderwerk etc. Dit alles is in 5 weken gerealiseerd. Daaraan vooraf is natuurlijk een uitstekende planning gegaan met duidelijke afspraken, een goede financieel overzicht, een goede beschrijving van de uit te voeren werkzaamheden. De contacten met de firma liepen via Robert. Hij is behulpzaam, denkt mee en probeert alles in goede banen te leiden. Ook in het weekend beantwoordde hij onze mails. Ons is de manier waarop de diverse werkers met elkaar omgingen, opgevallen: vrolijk en respectvol. Ook over het bedrijf waar ze voor werken en de directie spraken ze positief en met respect. Kortom: van onze kant niets dan lof voor Keukenbouwersplus en haar medewerkers.

Dhr. en mevr. Bovee Breda

“De werkzaamheden die Keukenbouwersplus voor ons heeft uitgevoerd (zowel het plaatsen als het meerwerk) daar was ik erg tevreden over. De (Grando) keuken is in een jaren ‘30 huis geplaatst waar niet alle muren en hoeken recht waren. De vakmannen die het hebben geplaatst hebben meegedacht met ons als klant, kwamen altijd op tijd en leverden goed werk af. Het werk bleek in de praktijk meer te zijn dan gedacht (o.a. slopen oude keuken, monteren keuken, verzagen keukendelen waterpas, bouwdroger plaatsen), maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Vermoedelijk tijdens het plaatsen is toch onbedoeld een kleine schade veroorzaakt. Deze is netjes hersteld door het bedrijf. Ik zou het bedrijf aanraden bij vrienden en bekenden.”

fam. Brinkman Breda 06 -2018

Keurige vaklui die afspraken nakomen. Werken volgens een strakke planning, werken netjes en denken mee. Maken het werk af alsof ze voor hun eigen woning bezig zijn. Zeer, zeer tevreden en absoluut aan te bevelen!

Ad van Bergen 06-2018

Wij hebben prima ervaringen met De Klein Keukenbouwersplus. De oude keuken werd door Robert deskundig ingemeten en de offerte voor onze verbouwplannen kwam vlot en was heel overzichtelijk gespecificeerd en compleet, zodat we meteen een financieel overzicht hadden van eventueel meer- en minderwerk. De eindafrekening was nog steeds gebaseerd op deze offerte/opdracht en klopte tot op de cent, waarbij het goedkopere 6% BTW-tarief voor sommige werkzaamheden meteen en correct verrekend was. Aan de planning van de uitvoering van de werkzaamheden werd strikt de hand gehouden en tussentijdse werkzaamheden werden op de afgesproken tijden uitgevoerd. Van het slopen van de oude keuken en het uitvoeren van de bouwkundige aanpassingen hebben we weinig overlast ervaren, waarbij het geplaatste stofwandje zeer nuttig bleek. Alle vaklieden die bij ons werkten waren voorkomend en ter zake kundig. Een tegenslag in de levering van de juiste materialen wat betreft plintboiler en kokend-waterkraan, waardoor Gerard zijn werk bij de plaatsing van de nieuwe keuken niet helemaal kon afmaken, werd door Mark de Klein adequaat begeleid en aanvankelijk zo goed mogelijk opgevangen, waarbij directe communicatie een groot pluspunt was. Onze ervaring is dat de mensen van Keukenbouwersplus al het mogelijke doen om het werk prettig en zo snel mogelijk af te ronden.

Mevrouw Sluisveld Best 05-2018

Er is erg netjes gewerkt door de mannen van Keukenbouwersplus. Er was een goede voorbereiding en alle zaken werden van te voren goed doorgesproken en goed advies gegeven. Het werk is keurig dat de mannen hebben geleverd en ook werd er na het werk nog altijd netjes opgeruimd. Niets is te veel. We zijn dan ook erg tevreden met het gedane werk en blij dat het zo goed is verlopen.

familie Monkel 05-2018

Ja dat maak je niet zo vaak meer mee. Vaklui die met de grootste toewijding iets maken wat je alleen nog op papier hebt kunnen zien. Geweldig! Klantvriendelijkheid kost geen cent maar levert zo veel op! De monteurs Henk en Dimitri hebben in Oisterwijk vakwerk geleverd. Met toewijding en een hoge mate van accuratesse is een eindresultaat te zien wat er mag wezen. Electra, loodgieter en timmerwerk hadden we in eigen beheer voorbereid. Mooi om te horen dat de monteurs aangeven dat de voorbereidende werkzaamheden netjes en op maat zijn uitgevoerd. De mannen hebben vervolgens met veel passie iets heel moois neergezet. Voortdurende in overleg met ons. Zelfs voor de loodgieter, die het water en de afvoer later nog moet aansluiten, is alles klaargezet door de monteurs. Dank voor de service en in het bijzonder dank aan de geweldige monteurs!

J.Maas Nieuw-Bergen 4-2018

Ik ben uitermate tevreden met de werkzaamheden die zijn verricht door Keukenbouwersplus. Ze dachten mee met de werkzaamheden voor het plaatsen van de keuken en gaven goede tips voor de electra etc. Het contact is altijd erg goed geweest en ben altijd keurig te woord gestaan ze zijn zeer precies te werk gegaan en de keuken is zonder problemen geplaatst, Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben! met vriendelijke groet, Job Maas

W. & C. Koeling 2018-04

Wij zijn heel erg tevreden over de contacten. Vanaf moment één met Robert en later met loodgieter Kees, elektricien Daniel en stukadoor Mitch. Stuk voor stuk prima vaklui en heel prettig in de omgang. Wij zijn heel blij met de aanpak/begeleiding van Robert. Door duidelijk aantegeven wat mogelijkheden zijn, zijn ervaring werd zeer op prijs gesteld, konden wij onze keuzes maken. Planningen werden ruim te voren bekend gemaakt en, zoals eerder aangegeven prima uitgevoerd door de diverse uitvoerders in prima samenwerking. Een op elkaar ingespeeld team! Ook over de keukenmonteurs niets dan lof !

Ves en Elly Jacobs - Horst 03-2018

November 2017 bij Grando-keukens in Son en Breugel een nieuwe keuken gekocht. Deze is eind februari 2018 door Keukenbouwersplus uit Mill bij ons geplaatst. Zelf hadden we al de nodige voorbereidingen getroffen waardoor de medewerkers van de Klein onmiddellijk aan de slag konden. Zo hebben we zelf voor de afvoer van de oude keuken gezorgd en het nodige sloopwerk uitgevoerd. De benodigde aanpassingen voor de elektriciteit hebben we in eigen beheer uitgevoerd. Als eerste werd het loodgieterswerk door Keukenbouwersplus onderhanden genomen; leidingen verleggen, kranen aansluiten, afvoer verleggen en dakdoorvoer voor de afzuigkap maken. Dit alles werd op zeer vakkundige wijze uitgevoerd. Daarna was het timmerwerk aan de beurt. Door een, op ons verzoek, gewijzigde ophanging/plaatsing van de afzuigkap, moesten er nieuwe tekeningen met maten worden gemaakt alvorens met de uitvoering kon worden begonnen. Dit werd in overleg met de planner tot volle tevredenheid uitgevoerd. Nu konden de stukadoors aan de slag. De gehele keuken zou opnieuw gestuct worden (m.u.v. het plafond). Door de vele hoeken en hoekjes hadden de mannen hier hun handen aan vol. Dit lukte niet in 1 dag, waardoor ze nog een 2e dag terug moesten komen. Ook deze werkzaamheden werden op vakkundige wijze en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Nu was het de beurt aan de Keukenbouwers. Nadat de keuken was afgeleverd konden de mannen 's-morgenvroeg direct aan de slag. Ook dit werd zeer professioneel door de mannen van Keukenbouwersplus aangepakt. Daar waar er onduidelijkheden waren werd dit met ons besproken en konden we samen tot een oplossing komen. Tenslotte mocht de tegelzetter de puntjes op de i zetten. We zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden van alle medewerkers van Keukenbouwersplus. Hun professionaliteit en meedenken heeft ons de keuken geleverd die we zo graag wilden. Ves & Elly Jacobs, Horst

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende >>