Reacties klantenAnnette en Paul Thijssen - Oosterhout 10-2018

Wij zijn zeer tevreden over de offerte (gedetailleerde beschrijving), de planmatigheid waarmee u te werk gaat (en alles volgens planning uitvoert) en de kwaliteit en het vakmanschap van uw medewerkers. Wat een plezier om deze mannen aan het werk te zien! Verder ging de uitvoering, daar waar dat nog nodig was, in goed overleg. Ik heb de Klein Keukenbouwersplus in Oosterhout bij 2 mensen aanbevolen.

Jolanda en Henk - Best 10-2018

Van begin tot einde is alles op een zeer professionele wijze gepland/uitgevoerd door mensen die hun VAK verstaan. Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en niets is teveel voor ze, ruimen na de werkzaamheden alles keurig op.

Lesley en Wendy Tilburg 09-2018

Wij zijn bijzonder goed geholpen en het zijn een prima stel vaklui, die meedenken en actief reageren. De contacten verliepen vlot en heel direct, stel ik erg op prijs.

Bart en Esther 10-2018

Allereerst zijn we erg tevreden met het geleverde werk. De verschillende vakmannen waren goed bereikbaar en het contact was prettig. Verder werden onverwachte zaken snel en vakkundig opgelost. Het is echt vakwerk en de werkwijze is erg professioneel. Wij genieten van onze keuken

Jasper Breda 09-2018

Vanaf het eerste contact voor het inmeten tot aan de laatste installatie liep alles Keukenbouwersplus perfect. In overleg met de planner hebben we afspraken gemaakt over wat we zelf zouden doen en wat de monteurs van keukenbouwersplus zouden doen. Hierbij hebben we wat ruimte gelaten voor eventueel meer of minder werk. Alle heren (want dat zijn het) die we over de vloer hebben gehad, hebben duidelijk plezier en eer in hun werk en dat zie je in het eindresultaat! Een absolute aanrader als u toe bent aan een nieuwe keuken!"

Jeroen 08-2018

Begin april 2018 is de door ons bij Marquardt Alexandrium bestelde keuken door Keukenbouwersplus geplaatst. Niet beseffend dat Marquardt de montage zou uitbesteden waren wij bij aanvang daarvan wat sceptisch. Iets wat absoluut niet nodig bleek te zijn. Van Keukenbouwersplus stonden ’s ochtends vroeg 2 monteurs op de stoep. Echte “oude” rotten in het vak. Henk en Gerard hebben de gehele dag keihard en secuur doorgewerkt. Geen geleuter, geen lange pauzes en zeker geen 9-5 mentaliteit. Ook het opmeten, plaatsen, onderdelen op maat maken; het ging allemaal even secuur en vakkundig. Jammer was dat de keuken, overigens buiten hun schuld om, na deze dag hard werken niet af was. Een keukenlade bleek te diep en de granieten spatranden en achterwand konden pas opgemeten en dus geplaatst worden nadat de keuken stond. Deze twee restpunten zijn later door een ander bedrijf uitgevoerd en jammer genoeg niet door Keukenbouwersplus. Afgaande op de zeer goede ervaring met Keukenbouwersplus heb ik sterk het vermoeden dat de restpunten dan veel sneller en in 1x (en niet pas na ruim 4 maanden) waren opgelost. Kortom, bij deze een pluim voor Keukenbouwersplus en speciaal voor de 2 “oude” rotten.

Familie H. Oosterhout

Wij zijn uiterst tevreden. Goede, vriendelijke vaklui die de term “ontzorgen” volledig hebben waargemaakt.

Familie Dictus Nuenen 08-2018

Voor de verbouwing van ons huis hebben de collega’s van de Klein Keukenbouwersplus fantastisch werk geleverd. Voor ons is het bijzonder prettig geweest dat alle werkzaamheden (elektra, stucwerk, schilderwerk en het plaatsen van de keuken) door de Klein Keukenbouwersplus op zich is genomen. De communicatie verliep prettig en ook de communicatie tussen de collega’s onderling verliep goed. Alle afspraken werden nagekomen en er werd met ons meegedacht als dat nodig was. Wij kunnen de Klein Keukenbouwersplus iedereen aanraden als er een nieuwe keuken geplaatst gaat worden!

dhr. en mevr. Oude Ophuis 08-2018

Eerlijk gezegd zag ik best op tegen de werkzaamheden voor een nieuwe keuken. In mijn kennissenkring heb ik een aantal slechte ervaringen gehoord en had de indruk dat het nooit in 1 keer goed is. Maar dat viel reuze mee. Jullie team is zeer deskundig te werk gegaan, ze stemden onderling alles goed af, werkten hard en ook heel netjes. De sfeer was ook uitstekend, aardige jongens en de koffie en lunch in de tuin (het was bloedheet) was gewoon gezellig! Alles op tijd klaar en pietje precies geïnstalleerd, bedankt!

familie Broens te Venray 06-2018

Lieve medewerkers van De Klein Keukenbouwersplus, wat zijn wij blij met jullie. Of het nu gaat om de dames op kantoor Amber, Antoinette, of de (ingehuurde) vaklui Jorg, Kees, Daniel, Bas, Joeri, Henk, Daniel -waarvan sommige vele uren bij ons hebben doorgebracht-, klantvriendelijk/ professioneel zijn ze allemaal. Jullie hebben allemaal super hard gewerkt, niets was teveel met een verbluffend eindresultaat waar eenieder van jullie trots op mag zijn. Van tevoren waren wij onbekenden in verbouwingsland maar door Robert met zijn deskundige begeleiding en bovenal vriendelijke aanpak is ons dit ons 100% meegevallen. De Klein Keukenbouwersplus is zeker een aanrader!!

<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende >>