Pluswerk™

keukenlocatie verbouwing`De Klein keukenbouwersplus` is meer dan een doorsnee keukenmontage bedrijf, wij richten ons op het leveren van een totaalconcept. Ons doel is om consument en winkel hierin zoveel mogelijk te `ontzorgen`. Naar wens nemen wij het gehele traject omtrent `het gereed maken van de woning` op ons en zorgen hiermee voor een uiterst nauwkeurige en snelle afhandeling.

Reeds enkele weken voorafgaand aan de werkzaamheden weet u, aan de hand van een strakke planning, exact wat er wanneer gaat gebeuren. Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden voor u uit handen nemen, hierin werken we reeds vele jaren nauw samen met specialisten op hun vakgebied, stuk voor stuk keurige vakspecialisten die ingericht zijn voor het werken in de particulieren sector, iets wat veel meer eist van de monteur dan werken op `de bouw `.

Dit alles gebeurt onder duidelijke regie van `de Klein Keukenbouwersplus`. U heeft in het gehele traject slechts één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden!! Ook bij onze plus service geldt dat wij u vooraf een nauwkeurige specificatie geven, waarbij we zelfs minderwerk met u verrekenen.

Demontage oude keuken:

demontage oude keuken
Het demonteren en direct afvoeren van uw oude keuken kunnen wij voor u verzorgen. Ook het afhakken van de wandtegels (en vloertegels) behoort tot de mogelijkheden. Uw oude keuken wordt op ons afvaldepot gesorteerd en op een milieu-verantwoorde wijze verder afgevoerd. We proberen voor u de overlast zo beperkt mogelijk te houden. We voeren alles direct af en maken zoveel mogelijk gebruik van afzuigers als er gehakt moet worden. Waar nodig dekken we de vloer af of maken we een stofwand.

Installatiewerk:

installatiewerk
Het aanpassen van loodgieters werkzaamheden (gas – water – afvoer) kunnen wij voor u uitvoeren en controleren op mogelijke onvolkomenheden. Luchtkanalen plaatsen en doorvoeren maken of verruimen (door het dak of door de muur) is vaak nodig bij een nieuwe afzuigkap met veelal een hogere capaciteit. Alleen een correcte plaatsing van de kanalen geeft u het comfort van wat een goede afzuigkap u kan bieden. Een belangrijk aspect wat helaas vaak niet goed bekeken wordt.

Het verplaatsen van een radiator of deze vervangen voor een moderne designradiator of vloerverwarming biedt u meer ontwerpvrijheid en een esthetisch strak geheel. Comfortabel direct warm water door middel van een boiler en ook nog energie besparen, hierover kunnen we u alles vertellen en direct voorzien. Mocht uw ketel ondertussen aan vervanging toe zijn, dan kunnen we u hierin desgewenst adviseren en ook de installatie en levering hiervan voor u verzorgen.

Elektra:

elektra
De leveranciers van inbouwapparaten stellen strenge eisen aan de posities van de wandcontactdozen, wij zorgen ervoor dat de wandcontactdozen op de juiste plekken in de keuken komen te zitten, netjes in de muur gewerkt en zoveel mogelijk uit het zicht. Wandcontactdozen (wcd`s) op het werkblad voeren we desgewenst uit in RVS.

Een extra combi, stoomoven, inductiekookplaat, Quooker, allemaal apparaten die voor de momenten dat ze gebruikt worden een behoorlijke capaciteit vragen van uw meterkast. Deze kunnen we zo aanpassen dat u alle apparaten gelijktijdig veilig kunt gebruiken.

Indien u nog beschikt over een oud model meterkast (voorzien van stoppen) dan kunnen we in overleg met u bekijken of het zinvol is om de gehele meterkast te vervangen voor een nieuw model met automaten, u hoeft dan nooit meer te zoeken naar `stoppen` en uw meterkast is klaar voor de toekomst.

Een extra schakelaar voor de lamp, het verplaatsen van de 3 standenschakelaar (naar een meer voor de hand liggen de plek in de woning), zijn onder andere werkzaamheden die we graag voor u verrichten. Maar ook het wegwerken van de kabels van het internet of die `bos kabels` bij de TV, doen we graag voor u. Dit alles gebeurt door onze vaste elektricien die voldoet aan alle eisen en thuis is in alle actuele voorwaarden waar een deugdelijke installatie aan moet voldoen.

Stukwerk:

stukwerk
Na het verleggen van de leidingen en het afhakken van tegels is het in 90 % van de gevallen nodig om de wand weer mooi egaal te maken. Stuken van een keuken is niet voor iedere stukadoor weggelegd, de hoeken moeten erg goed haaks zijn en de muren moeten netjes waterpas gestukt worden.

Onze stukadoors zijn gericht op renovatiewerk en vooral thuis in keukens, hierdoor werken ze secuur en netjes. Alles wordt netjes afgedekt en afgeplakt. U kunt een keuze maken uit diverse afwerkingen, zoals glad stukwerk, spachtelputz, schuurwerk of betonlook.

Tegelwerk:

tegelwerk
Bij uw nieuwe keuken wilt u vaak een mooie bijpassende tegel, op de wand of op de vloer. Deze kunnen wij voor u plaatsen aansluitend op de andere werkzaamheden. Daarbij kunnen we uw vloer voorzien van vloerverwarming, zowel elektrisch als op uw centrale verwarming. U kiest tegels en voegsel uit bij uw keukenzaak of tegelhandel en wij zorgen voor de lijm en de plaatsing.

Timmerwerk:

timmerwerk
Een deur vernieuwen, dichtmaken of juist een deur bijplaatsen, een muur weghalen of juist een extra muur plaatsen. Onze timmerman is hier `heer en meester` in. Deze ogenschijnlijk grote ingrepen kunnen veel extra leefcomfort geven, en zijn door ons goed en snel te verwezenlijken.

Ook het plaatsen van een verlaagd plafond; om een accent te geven, om spots toe te passen of om een afzuigkanaal weg te werken, zijn ook voor ons dagelijkse dingen en maken het geheel tot in detail af.

Nissen maken in muren zodat u kasten met apparaten gedeeltelijk in een andere ruimte kunt laten vallen, geven u de mogelijkheid om toch alle gewenste onderdelen te kunnen plaatsen. Deze techniek wordt steeds meer toegepast, vraag ernaar.

Schilderwerk:

schilderwerk
Onze schilders geven de `finishing touch` op ons werk, zij zorgen ervoor dat de muren geverfd worden in de gewenste kleur of dat het kozijn weer een fris kleurtje krijgt. Natuurlijk kit onze schilder alle randjes af en zorgt hij ervoor dat er alleen verf zit op de plekken waar die hoort te zitten.

Tijdens het bezoek van de schilder kunnen we tevens, geheel vrijblijvend, een inspectie doen aan de rest van uw woning, om te bekijken of alles nog goed in de verf zit. Waarvoor we een nauwkeurige offerte uit kunnen brengen.

Sanitair:

demosanitair
Ook voor het plaatsen van sanitair bent u bij ons aan het juiste adres, zowel voor particulier als voor installatiebedrijven bedrijven plaatsen wij douchewanden en badmeubels. Maar ook voor een complete badkamer montage kunt u bij ons terecht.

Installatiebedrijven hebben vaak net niet de juiste kennis in huis voor de plaatsing van badmeubels. De loodgieter is vaak niet helemaal ingericht op het werken met meubelen, dit is toch een specialisme wat niet aan iedereen besteed is. Omdat dit voor ons dagelijkse kost is kunnen we dit vaak veel sneller waardoor er op de loonkosten van uw medewerkers wordt bespaard. Samen met onze kennis kunnen we voor u een prettige partner zijn.

Complete badkamers monteren of renoveren wordt vaak meegenomen met het plaatsen van een nieuwe keuken, u bent dan in één keer helemaal up to date en in één keer van de overlast af. Binnen een termijn van 2,5 – 3 weken kunnen we het complete project afronden.