Keukenmontage

keukenmontage`De Klein Keukenbouwersplus` beschikt over een eigen team van monteurs die beschikken over een ruime ervaring in de montage van keukens. Keukens monteren is een specialistisch beroep, er worden veel vaardigheden verwacht van de monteur. Een veel gehoorde opmerking is dan ook: ‘Jullie moeten ook van alle markten thuis zijn!’

En inderdaad, meetvaardigheden, houtbewerking, bevestigingstechniek, graniet / composiet bewerking, electra, loodgieterswerk, kitwerk, etc…. behoren tot de fysieke disciplines die een monteur moet beheersen. Maar daarnaast moet een monteur ook beschikken over communicatieve en creatieve vaardigheden en moet men opgeruimd en netjes voor de dag komen. Dit alles maakt het een uitdagend beroep waarin wij elke dag weer met veel plezier aan de slag gaan.

Iedere monteur beschikt over een eigen complete set gereedschap, waarmee alle voorkomende werkzaamheden goed uit te voeren zijn. Daarnaast zijn onze monteurs uitgerust met een eigen laptop waarmee ze alle benodigde gegevens ‘up to date’ binnen handbereik hebben. Na de montage van de keuken wordt er een opleveringsformulier ingevuld en digitaal verzonden.