Kennis

Keukens zijn zeer complexe gebruiksvoorwerpen waarbij de twee laatste decennia`s de keuken `meer en meer` een meubelstuk is geworden. Om deze twee aspecten goed met elkaar te combineren moet een ontwerp gemaakt worden wat tegelijk fraai en functioneel is. Hierdoor is er veel kennis nodig om een product goed te verwerken, daarmee rekening houdend met installatievoorschriften en het uiteindelijke doel.

`De Klein Keukenbouwersplus` biedt u als particulier de mogelijkheid om tegen een uurtarief of een vooraf afgesproken bedrag het gehele project voor u mee te ontwerpen. Daarnaast kunnen we u helpen met de keuze van een geschikte dealer die aan uw wensen kan voldoen. Een eerlijk objectief advies is wat u van ons kunt verwachten.

Voor u als winkelier kunnen we een ondersteuning zijn in uw gehele traject. We kunnen u adviseren tijdens de verkoop of tijdens het besteltraject. Ook voor afhandeling van uw logistieke problemen kunnen we u een oplossing bieden. Kortom, wij zijn u graag van dienst om het gehele traject tot een goed einde te brengen.